text.skipToContent text.skipToNavigation

Om Linköpings stål

Allt när det gäller stål och metaller

Linköpings Stål har lokalt lager och säljkontor i Linköping. Vi har ett komplett sortiment av stål och metaller och bearbetningstjänster som kapning, blästring och målning.

Leverans sker från vårt lokala lager i Linköping med korta leveranstider. Önskar du hämta din leverans så är du alltid välkommen.

Vi erbjuder hög service och rådgivning vid val av material och logistiklösningar. Alla våra kunder får tillgång till vår kundportal som innefattar digitala självbetjäningstjänster samt orderläggning online via webbshop.

Vårt företag är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, EN 1090-1, SBS, EPD EN 15804.

Linköpings Stål ingår i Handelsstålgruppen i Sverige.

Om Handelsstålsgruppen

Din lokala leverantör

Det lokala är något av ett ledord för oss. Vi verkar i industritäta områden och har som mål att erbjuda en hög kundservice, ett anpassat sortiment och personal med en bred kompetens.

Ett komplett sortiment

Handelsstålsgruppen och dess bolag erbjuder kunder ett komplett sortiment av stål och metaller anpassat för dig. Köp även till bearbetningstjänster som kapning, blästring och målning.

Anpassat för dig

Välj själv hur du vill köpa från oss, antingen via våra säljare lokalt eller via webshop. Leverans sker från våra lokala lager. Önskar du hämta din leverans så är du alltid välkommen.

Kontakta oss idag

Vi på Linköpings Stål erbjuder hög service och rådgivning vid val av material och logistiklösningar. Vad kan vi göra för dig?

Kontakta oss!
Stäng Snabborder
Stäng Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Stäng Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.